fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Küünal

Eile pärastlõunal leiti Pärnumaal kadunuks jäänud 61-aastase Milvi surnukeha

Eile kella 15 ajal leiti Põhja-Pärnumaal Pallika külas pühapäeval kadunuks jäänud 61-aastase Milvi vägivalla tundemärkidega surnukeha. Politseinikud pidasid naise tapmises kahtlustatavana kinni 26-aastase mehe.

 „Eile hommikul murelikelt lähedastelt saadud teate peale asusime koos vabatahtlikega naist kodu ümbrusest otsima. Otsingute käigus kogusime jooksvalt infot ka Milvi kadumise asjaolude kohta. Kogutud teave viitas võimalikule kuriteole ja mõni tund pärast naise surnukeha leidmist pidasime tema tapmises kahtlustatavana kinni 26-aastase mehe,“ rääkis Pärnu politseijaoskonna juht Üllar Kütt.

Milvi surnukeha leiti tema elukoha lähedusest metsatukast. „Esialgse info pinnalt teame, et naine ja mees tundsid üksteist ning veetsid kadumise õhtul naise elukohas ühiselt alkoholi tarbides aega. Milline oli üksikasjalik sündmuste käik, mis viis niivõrd traagilise tagajärjeni, peab selgitama alustatud kriminaalmenetlus,“ sõnas Kütt. „Teeme kõik endast oleneva, et juhtunu asjaolud kiiresti välja selgitada,“ lisas jaoskonna juht.

Häirekeskus sai murelikelt lähedastelt Milvi kadumise kohta teate täna hommikul. Politseinikud koos vabatahtlikega otsisid naist hommikust alates tema kodu ümbrusest. Kaasatud olid otsingukoerad ning maastik vaadati läbi nii drooni kui ka ATV-ga.

Kriminaalmenetlust viib läbi Lääne prefektuur ja juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.