fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Politsei otsib Jõgevamaal kadunud 72-aastast Lembitut

Politsei palub kaasabi selgitamaks eile õhtul Jõgeva vallas kadunuks jäänud 72-aastase Lembitu asukohta.

Lembitut nähti viimati eile õhtul kella 21 ajal Jõgevamaal Jõusa külas oma lähedase juures, kust mees pidi jalgsi minema oma koju Kudina külla. Täna lõuna ajal andsid murelikud lähedased häirekeskusele teada, et Lembit ei ole seniajani koju jõudnud. Telefoni Lembitul ei ole.

Politseinikud on vaadanud läbi tee Jõusa külast Kudinani, samuti kontrollinud lähedal asuvaid asulaid ja asulateid. Kontrollitud on ka nii Igavere, Juula kui ka Mustvee kant, kuid paraku ei ole Lembitut leitud.

Lembitul oli lahkudes seljas sinisepunasekirju pusa, jalas hallid dressipüksid ja peas musta värvi nahkne talvemüts. Mehel on hall habe. Oma tervisliku seisundi tõttu ei pruugi ta ümbritsevat adekvaatselt tajuda ning tal võib olla raskusi kuulmisega.

Politsei palub kõigil, kes on Lembitut liikumas näinud või omavat teavet mehe võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.