fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto on illustratiivne.

Leitud: Politsei otsis Tartumaal kadunud eakat meesterahvast

Foto on illustreeriv

Uudis täiendatud 19.11.:

Tartumaa piirkonnapolitseinik Alik Säde rääkis, et ka täna hommikul suundus otsingumeeskond Tartumaal Voldi külas maastikusõidukite, inimahelike, droonide ja teenistuskoerte abil erinevaid metsasihte ja –teid läbi kammima. “Mitu päeva väldanud otsingud jõudsid täna keskpäeval positiivse lõpuni, kui otsingumeeskonda kuulunud vabatahtlik otsija märkas droonilennul metsa all lamavat abivajajat. Sõitsime maastikusõidukil eaka meheni ning tõdesime rõõmuga, et hoolimata jahedatest öödest ja maha trambitud kilomeetritest oli eakas mees elus ning jaksas kurnatusest hoolimata leidjatele tänu ning heameelt jagada,” vahendas Säde.