fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Politsei otsib Paide mänguväljakul juhtunu tunnistajaid

Foto on illustratiivne

Politsei sai 8. novembri õhtul teate, et üks Paides Lembitu pargis mänguväljakul olnud laps tundis atraktsioonidel mängimise järel kätel sügelus- ja kipitustunnet.

„Selgitasime sündmuskoha vaatlusel ja kogutud tõendite uurimisel, et esialgsetel andmetel on keegi tõenäoliselt pudeli kodukeemiat ühel mänguväljaku atraktsioonil plahvatama pannud,” kirjeldas Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu.

„Seni kogutud info ei anna põhjust arvata, et keegi mänguväljakule mängima tulnud lastele tahtlikult halba soovinuks. Samas on selliste kodukeemia vahenditega mängimine mistahes kohas ohtlik ning paraku tekitasid antud juhul hilisemalt mitmele lapsele ka kannatusi,” märkis Toomsalu.

Ta kinnitas, et päästjad reageerisid kiirelt ning puhastasid atraktsioonid korralikult ära nii, et kellelegi ohtu seal mängimisest enam ei ole.

Politsei alustas menetlust, et selgitada, kes sellise teo taga võiks olla. „Kui mõni sealkandis viibinu nägi reede õhtupoolikul Lembitu pargi mänguväljakul või selle läheduses kahtlast tegevust või isikuid, andke sest kindlasti politseile teada,” palus politseijuht.