fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Lõpuks ometi tegi Eesti Leedule ära!

Eesti-Leedu hokimäng Balti turniiril, ehk Turkish Airlines Challenge Cup’is sai tugeva alguse, kui Eesti meeskond läks mängu juhtima juba esimeste minutitega 2-0.

Mängus oli näha mitmeid karistusi mõlemal meeskonnal. Kõige rohkem anti neid mängu takistamise eest.

Viimase 20 minuti jooksul oli näha tugevamaks muutunud Leetu meeskonda, kes tegi kaks väravat. Mängus oli näha palju ”coast-to-coast” mängimist, ehk mõlemad meeskonnad mängisid otsast otsani. Tõenäoliselt oli selline mängu stiil, miks Eesti ei jaksanud enam oma väravat kaitsta. Leedul väsimuse märke ei olnud näha.

Eesti võitles tugevalt ja viimased kolm minutit olid väga intensiivsed. Minutil 1:50 tegi Soomes mängiv Robert Rooba värava, mis tegi Tondiraba jäähalli publiku ülimalt rõõmsaks. See värav tagas Eestile võidu. Viimasel minutil Leedu meeskond mängis kuue mängijaga, aga Pääsukesed ei andnud alla.

Leedu on võitnud eelnevat viis hokimängu järjest, seega oli see võit Eesti meeskonnale suurepärane tulemus.

Balti turniir, Turkish Airlines Challenge Cup

Tondiraba jäähall, 9.11.2019

Eesti 3, Leedu 2