fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Linnanmäki atraktsioon valiti Euroopa parimaks – kahel korral!

Helsingi Linnanmäki lõbustuspargis avati juunis uus atraktsioon, Taiga. Atraktsioon valiti tänavu kahel korral Euroopa kõige paremaks aasta ameerika mäeks. IAAPA Expo Europe-nimelisel messil anti Taigale European Star Award-auhind parima uue ameerika mäe kategoorias ja Park World Excellence Award-auhind kategoorias aasta ameerika mägi.

Taiga on olnud populaarne atraktsioon, millega on viimase nelja kuu jooksul sõidetud juba 350 000 korda. Linnanmäki külastajatele on mägi meeldinud. Taiga erilist kuju ja pehmet sõitu on väga kiidetud.

Kirmes & Park Internationali poolt antud European Star Award on lõbustusparkide austatuim auhind, mida jagatakse igaaastaselt uutele ja edukatele atraktsioonidele. Auhinda on jagatud aastast 2012. Sel aastal jagati auhinda kaheksandat korda ja seda tehti Pariisis 16.9.2019.

Lisaks Taigale anti Park World Excellence Award 18.9.2019. Auhind jagati esimest korda aastal 2018 ja selle annab välja Datateam Business Media koostöös Park World-ajakirjaga. – Oleme väga tänulikud nendest auhindadest! Taiga on olnud väga suur projekt, mille planeerimisel oleme ise olnud kaasas koos ehitaja Intaminiga. On suurepärane, et Taigat kiidetakse ka rahvusvaheliselt. Need auhinnad annavad meile selle kindluse sellest, mis on meile kõige olulisem – et meie kliendid naudivad sõitu ning soovivad seda ka näidata, sest meie teeme seda tööd oma külastajatele, rõõmustab Linnanmäki tegevjuht Pia Adlivankin.

Tekst ja foto: Linnanmäki
Tõlge: Oho Live TV