fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Augustis saab loomaaias jälgida elevantide ja ilveste kommenteeritud tegevusi


Augustis saab loomaaias jälgida elevantide ja ilveste kommenteeritud tegevusi

Augustikuus saab Tallinna loomaaias igal kolmapäeval ja reedel peale keskpäeva jälgida elevantide ja ilveste toitmist ning elukeskkonna rikastamist. Tegevusi saadavad loomaaednike kommentaarid lisaks eesti keelele ka inglise või vene keeles. Kommenteeritud tegevustega alustatakse juba sel reedel, 2. augustil.

Kommenteeritud tegevuste kava igal reedel ja kolmapäeval:

  • Kell 14 elevandid
  • Kell 15 ilvesed

Keskkonna rikastamise läbi muudetakse loomaaia loomade elukeskkonda selliselt, et see kutsuks neis esile liigiomast loomulikku käitumist, esitaks vaimseid väljakutseid, julgustaks loomi rohkem liikuma ning suurendaks seeläbi nende üldist heaolu. Mida aktiivsemaks muutuvad loomad, seda huvitavama kogemuse saavad ka loomaaia külastajad.

Üritusel osalemine on loomaaia piletiga.

Tekst: Tallinna loomaaed
Foto: Inari Leiman