fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Unikaalne Classic Pärnu kutsub hobusõpru randa

Kui selle suve jooksul pole Pärnu veel jõudnud või vajaksid ühte head põhjust veelkord minna, siis 23.-25. augustil toimuv Classic Pärnu korraldatakse Pärnu rannas! Tegemist on ühe võimsa ja suure ratsavõistlusega.

Classic Pärnu kogub kokku parimaid takistussõitjaid Soomest, Baltimaadest ning Venemaalt. Hetkeseisuga osaleb umbes 150 hobust. Võistlusplats on Pärnu liivarand. Võisteldakse alates 100cm kuni 140cm-i ning lisaks pakutakse vaatajatele fantastilist show’d, mille eest hoolitseb Dina Ellermann. Lisaks expoalale kohapeal on olemas ka toitlustus ning VIP-telk.

Uurisime natuke võistluse tausta. Millest sündis siis selline idee, Agris Juhkov? – Saime inspiratsiooni Miami Beachi’l toimuvast Longines Global Champions Tour’i karikavõistluselt. Miamis kvaliteetne takistussõit ja glamuur on koos, ning loovad võistlusele ainulaadse atmosfääri, Juhkov räägib. – Meie eesmärgiks on pakkuda võimas elamus välistingimustes, kus lisaks pakutakse head toitu ja põnevat programmi. Sündmusest teeb erilise see, et seda korraldatakse esimest korda ning väga erilises kohas.

– Kogu pere on teretulnud Classic Pärnusse nautima päeva! Soovime laiendada hobufännide hulka eriti Eestis ning tutvustada seda sporti uutele huvilistele. Oma autoga tasub parkida rannast natuke kaugemale, sest võistlusala lähedal vajavad hobuste transpordiautod palju ruumi, seletab Juhkov. – Lisaks restoranile, teistele toitlustajatele ja expoalale saavad lapsed proovida sõitmist ja nautida muud programmi ka. Tasub kutsuda oma sõbrad ka kaasa.

Võistlusalal on infotahvleid, et vaatajatel oleks võimalikult mugav ja sujuv liikuda. Hobuste ette minna ei tohi, ning vaikus on oluline, kui ratsanik ja hobune sõidavad. Alale saab tasuta, vaatepinkidele pilet maksab 2 € ühe klassi kohta, ning päevapilet on ainult 10 €. Pileteid müüakse kuni 15 minutit enne ürituse algust.

Lisaks kõigele teevad meie Soome kolleegid, Oho Live TV Suomi, sündmuselt otseülekande!