fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Ahoi! Tallinna merepäevad kutsuvad külla

Juulikuu on Tallinnas suurepärane, sest lisaks paljudele muudele festivalidele ja sündmustele, leiab kuu teisel nädalavahetusel aset legendaarsed Tallinna merepäevad. Tegevust jätkub nii täiskasvanutele kui ka lastele.

12.-14.7. toimuvad Tallinna merepäevad korraldatakse neljas erinevas asukohas: vanalinna sadam, Lennusadam, Noblessneri sadam ning Kakumäe jahisadam. Külastajatel on võimalik tutvuda erinevade veesõidukite ja laevadega, sealhulgas Rootsi ja Soome purjelaevadega. Lisaks saab ringi sõita veetaksoga või proovida sõita jetiga. Pileti saad osta enne üritust.

Ei tasu unustada, et kultuur on ka tugevalt esindatud. Live-muusikat ja teatrietendusi näeb mõlemal õhtul. Kõikide lemmik Anne Veski esineb reedel. Rõõmsaid elamusi pakub näiteks ka Slackline-tasakaalulint või jooga. Laat väärib ka külastust!

Rohkem informatsiooni leiad kodulehelt www.tallinnamerepaevad.ee

Lennusadam. Foto: Lennusadam

Tekst: Penina Peltonen

Tõlge: Christina Daous