fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Sweet Spot Festival ei toimu!

Kuvatõmmis Sweet Spot Festivali Facebooki lehelt

Täna umbes kell 21 teatas Sweet Spot Festival oma Facebooki lehel, et festival jääb ära. Elu24 andis täna varasemalt teada, et Piletilevis oli piletimüük peatatud ning hiljem õhtul avaldas sündmus ise lõpuks teate oma kanalites ka.

Korraldajate sõnul on neil tulnud palju tagasilööke ning vastavalt korraldajate kvaliteedinõuetele ainuke loogiline otsus oli kogu festival ära jätta. Loe korraldajate avaldatud teade siit! Sweet Spoti korraldajatest osad olid samad tegelased, kes korraldasid ka Weekend Festival Baltic-sündmust Pärnus. Weekend Festivali samuti see aasta ei korraldata, sest ettevõtte läks pankrotti.

Pileteid ostetakse tagasi järgmise kahe nädala jooksul Piletilevis.