fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Loomaaed, zoo

Loomaaed kutsub Naaritsapäevale

Laupäeval, 20. aprillil kell 11-17 tähistatakse loomaaias naaritsapäeva.

Euroopa naarits on väljasuremisohus pisikiskja, kes oli varem levinud üle kogu Euroopa, kuid keda nüüd leidub vaid mõnes üksikus piirkonnas. Tallinna loomaaias paljundatakse naaritsaid liigikaitse eesmärgil ning aastaringselt elab siin ligikaudu 100 naaritsat.

Naaritsapäeva kava:

▪️ Kell 11-14 eelregistreerimisega ekskursioonid loomaaia liigikaitsekeskusesse igal täistunnil.
Ekskursioonile tulles on ainulaadne võimalus näha suvel valmivat 100 aedikuga naaritsa paljunduskompleksi ja kuulda lugusid naaritsa liigikaitsest loomaaias ja Hiiumaal. Registreerimine: http://bit.ly/naaritsaekskursioonid

▪️ Kell 15 kommenteeritud söötmine

▪️ Kell 15.30 mälumäng Keskkonnahariduskeskuses

▪️ Kell 16 Keskkonnahariduskeskuses prantsuse dokumentaalfilmi “Päästame Euroopa naaritsa” (Sauvons le vison d’Europe) esilinastus Eestis, filmi juhatab sisse euroopa naaritsaid aastakümneid uurinud, Tallinna loomaaia direktor Tiit Maran. Film on tasuta!

Lisaks on avatud näitus ja SA Lutreola liigikaitse butiigi hüpikpood.

Lisainformatioon Facebookis!